Mobiel webdesign

Mobiel webdesign voor uw bedrijf


Bent u op zoek naar een mooie mobiele website voor uw bedrijf? Denk er dan aan dat het kiezen van het juiste mobiele design van cruciaal belang is voor het succes van uw mobiele site. Hierbij gaat het niet alleen om het mooie uiterlijk van uw mobiel webdesign. Met name de overzichtelijkheid en gebruikersvriendelijkheid en de juiste opbouw van uw mobiele website zijn hier het belangrijkst.

21CCS Mobiel webdesign


21CCS kan u helpen met het juiste mobiel webdesign voor uw bedrijf. Onze unieke combinatie van mooie en professionele ontwerpen, de beste mobiele website optimalisatie en onze internet marketing kennis zorgen voor een grote voorsprong op uw concurrentie!

Welk mobiel webdesign?


Wellicht vraagt u zich af wat het beste mobiel webdesign is voor uw bedrijf. Dit is afhankelijk van uw wensen. U kunt er voor kiezen om uw mobiele website af te stemmen op uw huidige website. Door de overeenkomsten in design zal de mobiele gebruiker die later wellicht uw normale website bezoekt deze direct herkennen en andersom ook natuurlijk. U kunt er ook voor kiezen om de mobiele gebruiker een aparte ervaring te geven door uw mobiel webdesign volledig te laten afwijken van uw normale website. De keuze is aan u!

Wat hoort er in uw mobiel webdesign?

Een mobiele website is in veel gevallen een vereenvoudigde versie van uw normale website, maar wat zet u nu eigenlijk allemaal op deze mini site? Aangezien een mobiele site natuurlijk veel kleiner in formaat is dan uw gewone website is het verstandig om alleen de belangrijkste informatie op uw mobiele website te plaatsen. De informatie moet minimaal zijn, maar toch voldoende om de bezoeker er toe aan te zetten om contact met u op te nemen of direct zaken met u te doen.

Onderzoeken hebben aangetoond dat mobiele internet gebruikers de onderstaande punten op uw mobiele website zouden willen zien:
  • Producten en/of diensten die u aanbiedt
  • Contactgegevens van uw bedrijf
  • Locatie van uw bedrijf
  • Openingstijden (indien van toepassing)
Houd er dus rekening mee dat u op zijn minst deze informatie in uw mobiel webdesign verwerkt. In al onze mobiele webdesigns kunt u deze informatie kwijt.

Bestel direct


Op zoek naar een professioneel mobiel webdesign? Wij kunnen u helpen. 21CCS levert handgemaakte mobiele websites in uw huisstijl en volledig zoekmachine geoptimaliseerd! Meer weten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

mobiel website aanvraag image

vraag nu aan plaatje