Mobiele website

Zoekt u een betaalbare mobiele website voor uw bedrijf?


Dan bent u bij 21CCS aan het juiste adres! Wij maken professionele en volledig geoptimaliseerde mobiele websites tegen betaalbare prijzen! Door onze jarenlange ervaring met webdesign en zoekmachine optimalisatie kunnen wij er voor zorgen dat u de best mogelijke mobiele website krijgt. Door deze krachtige combinatie krijgt u naast een mooi design ook nog eens een zo goed mogelijk geoptimaliseerde website. Op deze manier kunt u ook met uw mobiele website de beste resultaten in de zoekmachines behalen. Wat wilt u nog meer.

Mobiele websites zijn de toekomst!


Het aantal mensen dat hun mobiele telefoon gebruikt om informatie via het internet op te zoeken groeit extreem snel. Volgens Morgan Stanley Research zullen in 2014 het aantal mobiele gebruikers de gebruikers van gewone computers overstijgen. Daarom is het zo belangrijk dat u NU een mobiele website krijgt! Wanneer u nu een mobiele website neemt, dan heeft u direct een voorsprong op uw concurrentie!

Kwaliteit voor een gunstige prijs

U mag onze service gerust met andere aanbieders vergelijken. We zijn er van overtuigd dat u geen betere deal zult vinden op het internet! Bij ons krijgt u een professionele mobiele website die is geoptimaliseerd voor de zoekmachines en voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van W3C mobile. W3C is overigens de organisatie die de webstandaarden voor het wereld wijde web ontwerpt. Doordat wij deze richtlijnen hanteren zijn onze mobiele website op alle verschillende mobiele browsers goed zichtbaar.

Bestel hier


Uw professionele mobiele website is snel geregeld. Wij leveren handgemaakte mobiele websites in uw eigen huisstijl en volledig geoptimaliseerd voor de beste prestatie in de zoekmachines! Meer weten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

mobiel website aanvraag image

vraag nu aan plaatje