Mobiele website maken

Hoe een mobiele website maken?


Denkt u er aan om zelf een mobiele website te maken? Het lijkt eenvoudiger dan het is! Er zijn immers genoeg websites die via een online mobiele website bouwer (script) het mogelijk maken om in een handomdraai een mobiele versie van uw website te creëren. Maar hoe goed zijn deze mobiele websites nu eigenlijk? Een kijkje in de codering laat al snel zien dat deze websites bouwers om de onderstaande redenen toch wellicht niet zoŽn goede keuze zijn.
  • Slechte codering Het ombouwen van uw normale website tot een mobiele website door een mobiele website bouwer (online script) zorgt voor een slechte opbouw en codering van uw mobiele website. Aangezien veel mobiele browsers slecht overweg kunnen met onjuist gecodeerde websites loopt u het risico dat uw mobiele website niet goed of zelfs helemaal niet zal worden weergegeven.

  • Slechte zoekmachine optimalisatie Aangezien mobiele websites klein zijn, zijn er sowieso minder mogelijkheden om te optimaliseren. De manier waarop mobiele website bouwers uw mobiele site maken is dus van groot belang voor de prestatie daarvan in de (mobiele) zoekmachines. In veel gevallen worden mobbiele websites slecht geoptimaliseerd waardoor u veel klanten via de zoekmachines misloopt!
Bovenstaande punten leiden tot een slechte gebruikerservaring en traagheid van uw mobiele website en uiteindelijk dus in verlies van klanten.

Laat 21CCS uw mobiele website maken!


Door de vele verschillende besturingssystemen ziet een mobiele website er vaak in de ene browser goed uit, terwijl deze er in een andere mobiele browser juist weer heel slecht uit ziet of niet eens wordt weergegeven. Wanneer u ons uw mobiele website laat maken, dan is deze vanzelfsprekend wel goed gecodeerd en wordt deze in alle mobiele browsers goed weergegeven. Tevens optimaliseren wij uw website voor de beste resultaten in de zoekmachines.

Zelf mobiele website maken of uitbesteden?

Natuurlijk kunt u besluiten om toch zelf uw mobiele website maken. Bedenk dan wel dat de kans groot is dat uw website minder goed zal worden weergegeven in alle mobiele browsers en minder goed zal presteren in de zoekmachines. Tenzij u er zelf voor zorgt dat uw nieuwe mobiele website goed gecodeerd en geoptimaliseerd is. Wanneer u zich geen zorgen wilt maken om de mobiele presentatie van uw bedrijf, dan helpen wij u graag. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten.

Uitbesteden?


Wilt u de beste mobiele presentatie van uw bedrijf? Besteed het maken van uw mobiele website dan aan ons uit! Vraag hier onder direct een vrijblijvende offerte aan.

mobiel website aanvraag image

vraag nu aan plaatje