1

Over ons

Wij hebben een passie voor uw succes

21 Coaching & Consulting Services heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van internet marketing. Wij weten wat werkt en misschien nog wel belangrijker wat niet! Wij zijn flexibel en meedenkend en zullen er alles aan doen om de marketing van uw bedrijf tot een groot succes te maken.

3 redenen om voor ons te kiezen:

1 Ons doel is u meer naamsbekendheid, klanten en omzet te bezorgen
2 Wij zetten ons voor 100% in voor de promotie van uw bedrijf
3 Onze marketing strategieŽn geven u een grote voorsprong op uw concurrentie.

2

Onze missie

Ondernemers helpen succesvol te worden

Onze missie (en passie) is het helpen van ondernemers met het verkrijgen van meer naamsbekendheid, klanten en omzet. Wij streven ernaar om dit op de meest efficiŽnte manier te doen door gebruik te maken van de modernste en krachtigste marketing strategieŽn voorhanden.

Wat zeggen klanten: Sinds september 2008 zijn wij begonnen als zelfstandig hovenier. Voor de promotie van ons nieuwe bedrijf hebben wij gekozen voor 21CCS. Wij wilde een mooie website hebben en ook goed gevonden worden in Google. Dat is zeker gelukt! Wanneer we terug kijken op ons eerste jaar, dan is dit zeer succesvol verlopen. De helft van onze omzet hebben wij te danken gehad aan klanten via onze website. We hebben zelfs een extra medewerker aangenomen om al het werk aan te kunnen. Onze investering in jullie strategieŽn is zijn geld dubbel en dwars waard! Wij zijn jullie erg dankbaar voor het meedenken en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Mol Hoveniers Almere

3

Onze visie

Marketing wordt twee richtingsverkeer!

Onze visie op de toekomst van internet marketing. De wensen van klanten zullen een steeds belangrijkere en nadrukkelijkere rol gaan spelen in het marketing proces van ondernemers. Meer waarde toevoegen voor uw klanten wordt daarom heel belangrijk.

Onder invloed van de social media zal het marketing proces in de komende jaren meer en meer twee richtingsverkeer worden. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen voor u als ondernemer, wanneer u hier tenminste op de juiste manier op in weet te spelen. Daarnaast zal het pro actief beschermen van uw merk en imago steeds belangrijker worden.