Zoekmachine optimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?


Zoekmachine optimalisatie (in het Engels Search Engine Optimization of afgekort SEO) is het verbeteren van de positie van uw website in de zoekmachines. Het uiteindelijke doel is het behalen van een zo hoog mogelijke plaats in de zoekresultaten van de zoekmachines. Dit betekent dat u eigenlijk een eerste plaats wilt behalen op de eerste pagina van de zoekresultaten voor een door u gekozen zoekterm of zoekopdracht.

Door een hoge of zelfs nummer 1 positie in de zoekresultaten te behalen krijgt uw website het maximale aantal bezoekers voor de betreffende zoekopdracht. Bezoekers worden overigens ook wel traffic genoemd. Hoe meer traffic u naar uw website weet te halen, hoe groter de bekendheid van uw product of dienst zal zijn. Meer bezoeker kunnen uw website dus rendabel maken of zelfs veranderen in een ware goudmijn!

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?


Zoekmachines beoordelen voor elke zoekterm welke websites er op welke positie worden geplaatst. Aangezien zoekmachines hun gebruikers de beste gebruikerservaring willen geven hechten zij veel waarde aan de kwaliteit van websites. De kwaliteit van uw website wordt gemeten door de kwaliteit van de inhoud van uw webpagina's en de kwaliteit van de links die naar uw website wijzen.

Voordelen van zoekmachine optimalisatie:


1Langdurig resultaat

2Bezoekers vertrouwen natuurlijke zoekresultaten meer

3Natuurlijke resultaten krijgen meer aandacht

4Beter imago van uw bedrijf door goede positie


Wordt u eigenlijk wel goed gevonden?

Veel bedrijven veronderstellen dat zij goed gevonden worden in de zoekmachines. In de praktijk blijkt echter dat maar een paar bedrijven in uw branche een toppositie in Google hebben. Deze bedrijven krijgen veel meer bezoekers en kunnen daardoor een beter rendement uit hun website halen.

Wat 21CCS voor u kan betekenen

Wanneer uw bedrijf niet op de 1e pagina in Google staat loopt u absoluut omzet mis! Daarbij geldt: hoe hoger uw positie op de pagina, des te meer bezoekers. 21CCS kan u hiermee helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het behalen van topposities voor uw website. Op een legale manier brengen wij uw website naar de top. Daarna bewaken wij deze positie, zodat u kunt genieten van een langdurig resultaat. Laat ons u dit specialistische en tijdrovende werk uit handen nemen, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Dat doen wij ook!

Wilt u ook hoog in Google staan? Neem dan snel contact met ons op!